Cautare

2228 de rezultate pentru "revista presei" (2.93 secunde)
Kelling in martie 1982, publicat in revista The Atlantic Monthly. ... Experimte care confirma teoria ferestrelor sparte O serie de experimente ale carei rezultate au fost publicate in revista Science, de catre un grup de cercetatori din Olanda, confirma comandamentele acestei teorii.
Prioritatea de investitii 5.1 - Conservarea, protectia, promovarea si dezvoltarea patrimoniului natural si cultural Prioritatea de investitii 5.2 - Realizarea de actiuni destinate imbunatatirii mediului urban, revitalizarii oraselor, regenerarii si decontaminarii terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluarii aerului si promovarii masurilor de reducere a zgomotului Sursa:Revista Regio
In revista RUFOR a fost publicata, de catre Ciprian Ardelean si Marius June o intamplare care s-ar fi petrecut la inceputul secolului trecut. ... O silueta sub forma de clopot Un alt caz relatat de Adrian Patrut in revista RUFOR, vorbeste despre o intamplare din Cluj Napoca.
Aceasta este revista organizatiilor (mai putin a persoanelor fizice) care investesc zeci si sute de miliarde fiecare: ... Cu cit ai mai multi analisti bine cotati in revista, cu atit ai mai multi clienti pentru investitii si cu atit comisioanele tale sint mai mari.
Aceasta este revista organizatiilor (mai putin a persoanelor fizice) care investesc zeci si sute de miliarde fiecare: ... Cu cit ai mai multi analisti bine cotati in revista, cu atit ai mai multi clienti pentru investitii si cu atit comisioanele tale sint mai mari.
Revista National Geographic Romania se inchide dupa 20 de ani. City Publishing, compania editoare, a intrat in insolventa. Oct-dec 2020:
A infiintat o revista de matematica, singura revista de matematica romaneasca admisa azi in elita internationala a publicatiilor de profil.
"Cel mai sexy barbat in viata" din 2022, desemnat de revista People. "Mama mea va fi atat de fericita"
Ieri, la sedinta Delegatiei Permanente, Titus Corlatean, purtator de cuvant al partidului, a prezentat un fel de revista a presei despre felul in care este reflectat acest caz in mass-media si implicatiile asupra imaginii partidului.
“Nu stiu cine este atat de nebun sa creada ca PRM poate sa functioneze fara parintele lui fondator“, a declarat Vadim Tudor presei, dupa ce, timp de cateva ore, a infierat, in fata celor 214 participanti la Consiliu National de sambata, actiunile “tradatorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu.
Prima conferinta de presa a Biroului Permanent Municipal (BPM) Zalau al PNL, intrunit in noua sa formula, a avut loc ieri, dupa cateva peripetii demne de semnalat in revista "Urzica". ... Nici tipenie de vreun reprezentant al presei.
Brazilianca VIRGINA care a pozat GOALA pentru PLAYBOY a generat incasari istorice Catarina Migliorini, brazilianca virgina in varsta de 20 de ani care a pozat in decembrie in revista Playboy, a adus publicatiei, conform presei internationale, un record istoric de vanzari.
Revista Magazin informeaza: ... Apoi el a impartit, sfidator, catre membrii presei care au participat la reuniunea OZN, copii dupa un numar de 11 documente NORAD, care se aflau in posesia sa, insumand 15 pagini.
Democratul a explicat ca parlamentarii europeni fac, in acest sens, "o foarte atenta revista a presei". El a precizat ca oficialii europeni ii intreaba mereu pe euroobservatorii democrati despre situatia politica a actualelor forme de guvernare, iar ei (nr.
O trecere in revista a presei occidentale scoate in evidenta mult mai bine realitatea politica din Romania, puternic distorsionata de avalansa de injuraturi, scenarii diversioniste si manipularea agresiva de care avem parte la noi acasa.
In replica la acuzatiile facute de Basescu la adresa celor 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea sa, Cozmin Gusa a prezentat presei o lista a celor mai vocali si vizibili sustinatori ai presedintelui suspendat, trecand in revista problemele acestora de imagine, prezentate de-a lungul vremii in mass-media.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirma intr-un interviu pentru revista VIP, ca actualul sef al statului nu este capabil sa se detaseze de sentimente personale, mentionand ca suspendarea acestuia de catre Parlament a fost o greseala, insa Traian Basescu a ramas "cu ranchiuna in suflet".
libertatea reala a presei, revizuirea statutului puterii judecatoresti, restituirea bunurilor bisericesti si functionarea scolilor relogioase, predarea in limba materna in cazul minoritatilor, ameliorarea conditiilor de detentie, eliberarea detinutilor politici sau etnici, semnarea cartei minoritatilor, combaterea rasismului si a discriminarii nationale.
Cozmin Gusa, Rares Bogdan, Monica Macovei si toata trupa din preajma lui Klaus Iohannis au incercat sa transforme situatia critica a postului de televiziune intr-o problema de suprimare a libertatii presei, desi ne aflam in fata unui furt al unei societati de televiziune pe baza unui fals in acte.
Comentand revista presei europene, Deutsche Welle consemneaza la final ca “impresia pe care o lasa lectura ziarelor este ca cele doua tari vor intra in cele din urma in Uniune, daca nu pe usa din dos, in orice caz pe varfuri si pe furis...“.
google-analytics.com